L’àrea de litigis laborals engloba els diferents problemes entre empresa i treballador.

Contínuament sorgeixen problemes amb l’empresa, com ara:

-Un acomiadament, ja sigui improcedent, nul, objectiu, disciplinari, col·lectiu o procedent.

-Una reclamació de salaris o nòmines.

-Sancions.

-Discriminacions.

-Excedències.

-Canvis en les condicions de treball.

-Denegació de permisos.

-Falta de preavís.

-Impagament de les pagues extres.

-Incompliments en les cartes de finalització de contracte i en les cartes d’acomiadament.

-Errors en les indemnitzacions i la quitança.

-Canvis en l’horari de treball, jornada de treball, temps de descans, vacances.

-Irregularitats en el contracte.

En funció del problema amb l’empresa, hi ha uin termini i un procediment per reclamar, és important acudir ràpidament a un especialista en cas de conflictes amb l’empresa.

.

A QUI VA DIRIGIT?

L’empresa et deu salaris?, t’han canviat les condicions de treball?, l’empresa no et deixa gaudir de les teves vacances?, l’empresa ha tancat i t’has quedat desemparat?, l’empresa t’ha sancionat?, t’han acomiadat?, no saps quina indemnització i quitança et correspon?, estàs treballant sense contracte de treball?, desconeixes si l’empresa està cotitzant correctament per tu?, retràs en el pagament del teu salari?, realitzes funcions diferents a les del teu grup professional?, vols reclamar el que l’empresa et deu?

Tenim com a objectiu prevenir en la mesura del possible els conflictes laboral, per això, si treballes en una empresa i vols comprovar/assegurar-te de que la teva relació laboral amb l’empresa és correcta, o, si tens algun problema derivat de la teva relació laboral, contacta amb AGS GRADUADOS omplint el formulari, o si ho prefereixes, deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu. La primera visita es gratuïta.

PARLEM?

Deixa’ns les teves dades i si ho prefereixes, et trucarem de franc

  Nom (requerit)

  Cognoms (requerit)

  Ciutat (requerit)

  Número de telèfon (opcional)

  Vols que et truqem nosaltres?

  No

  Correu electrònic (requerit)

  Explica breument la teva consulta

  Adjunta el contracte de treball, las nòminas, la carta de sanció, la resolució de la Seguretat Social/ ICASS o qualsevol altra documentació que consideris rellevant.

  Accepto la política de privacitat.

  Et pot interessar en el nostre blog…

  Paraules relacionades: Acomiadaments, sancions, reclamacions de quantitat, confecció de contractes de treball, accidents laborals, mobbing, assessorament i càlcul d’indemnitzacions, càlcul de la quitança, expedients de regulació d’ocupació, gestió de FOGASA, subvencions laborals per contractacions, nòmines, Tresoreria General de la Seguretat Social, cartes d’acomiadament, preavís per finalització de contracte, inspecció de treball.