Assessorem i tramitem tot tipus de prestacions no contributives.

Les pensions no contributives son per aquelles persones que no disposen de recursos suficients per subsistir i no puden acollir-se a les pensions de caire contributiu.

A AGS GRADUADOS som experts en:

-Pensió de jubilació no contributiva.

-Pensió d’invalidesa no contributiva.

A QUI VA DIRIGIT?

A totes aquelles persones que no reuneixin els requisits que exigeix la Seguretat Social per a l’accés a les pensions tant de jubilació, com d’incapacitat permanent.

No has treballat suficient com per tenir dret a la pensió de jubilació contributiva?, tens problemes de salut que t’impedeixen treballar o trobar feina?, informat de si tens dret a alguna de les pensions no contributives de l’ICASS. Omple el formulari i exposa’ns la teva consulta, o si ho prefereixes, deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu. La primera visita es gratuïta.

PARLEM?

Deixa’ns les teves dades i si ho prefereixes, et trucarem de franc.

  Nom (requerit)

  Cognoms (requerit)

  Ciutat (requerit)

  Número de telèfon (opcional)

  Vols que et truqem nosaltres?

  No

  Correu electrònic (requerit)

  Explica breument la teva consulta

  Adjunta el contracte de treball, las nòminas, la carta de sanció, la resolució de la Seguretat Social/ ICASS o qualsevol altra documentació que consideris rellevant.

  Accepto la política de privacitat.

  Et pot interessar en el nostre blog…

  Paraules relacionades: Prestació econòmica de la renta mínima d’inserció, pensió no contributiva d’invalidesa, pensió no contributiva de jubilació, informes d’estrangeria, llei de dependència, prestació per atendre les necessitats bàsiques, targeta acreditativa de la discapacitat, reconeixement de la situació de dependència, pla d’ajuda al retorn, reconeixement de prestacions, persones cuidadores no professionals, incapacitació i tutela, grau de minusvalia, grau de dependència, targeta d’aparcament per a minusvàlids, sol·licitar la dependència.