Assessorem, tramitem i et representem en procediments de sol·licitud de graus de discapacitat/minusvalia i graus de dependència.

A AGS GRADUADOS som experts en:

-Graus de minusvalia i graus de discapacitat.

-Graus de dependència.

¿A QUI VA DIRIGIT?

A aquelles persones que vulguin sol·licitar un grau de discapacitat o un grau de minusvalia, i a totes aquelles persones que pretenguin sol·licitar un grau de dependència.

Així mateix va dirigit a totes aquelles persones que no hagin aconseguit el grau de minusvalia/discapacacitat, o el grau de dependència desitjat.

Necessites l’ajuda d’una altre persona en el teu dia a dia?, tens problemes de salut que t’impedeixen treballar o trobar treball?, Vols aconseguir un grau de minusvalia/discapacitat?, vols aconseguir la targeta d’aparcament per a minusvalits/discapacitats?

Contacta amb AGS GRADUADOS, omplint el formulari i ens posarem en contacte amb tu, la primera visita es gratuïta.

PARLEM?

Deixa’ns les teves dades i si ho prefereixes et trucarem de franc

  Nom (requerit)

  Cognoms (requerit)

  Ciutat (requerit)

  Número de telèfon (opcional)

  Vols que et truqem nosaltres?

  No

  Correu electrònic (requerit)

  Explica breument la teva consulta

  Adjunta el contracte de treball, las nòminas, la carta de sanció, la resolució de la Seguretat Social/ ICASS o qualsevol altra documentació que consideris rellevant.

  Accepto la política de privacitat.

  Et pot interessar en el nostre blog…

  Paraules relacionades: Prestació econòmica de la renta mínima d’inserció, pensió no contributiva d’invalidesa, pensió no contributiva de jubilació, llei de dependència, prestació per atendre a les necessitats bàsiques, targeta acreditativa de la discapacitat, reconeixement de la situació de dependència, pla d’ajuda al retorn, reconeixement i prestacions persones cuidadores no professionals, incapacitació i tutela, grau de minusvalia, grau de discapacitat, obtenir la dependència, demanar la discapacitat, demanar la minusvalia.