Analitzem, assessorem, tramitem i et representem judicialment davant de tot tipus de prestacions de la Seguretat Social.

A AGS GRADUADOS, som experts en: 

-Pensions de jubilació en totes les seves modalitats, ja siguin jubilacions anticipades, jubilacions parcials o jubilacions ordinàries.

-Pensions d’incapacitat permanent en tots els seus graus: incapacitat permanent parcial, incapacitat permanent total, incapacitat permanent total qualificada, incapacitat permanent absoluta i gran invalidesa, ja siguin derivades de contingències comuns (accident no laboral o malaltia comú) o derivades de contingències professionals (accident laboral o malaltia professional).

-Pensions de Viduïtat que provinguin de parella de fet, separats, divorciats, casats, no inscrits com a parella de fet però amb convivència acreditable o fills en comú, etc.

-Així mateix en el nostre despatx també tramitem pensions d’orfandat, auxili per defunció, prestacions per incapacitat temporal, risc durant l’embaràs, risc durant la lactància, maternitat, paternitat, etc.

A QUI VA DIRIGIT?

A totes aquelles persones, estiguin o no treballant, que pretenguin sol·licitar alguna de les prestacions de la Seguretat Social mencionades anteriorment, a totes aquelles persones que pateixin problemes de salut tant físics com psiquiàtrics que els impedeixi treballar o trobar treball, així com a totes aquelles persones que els hi hagin denegat la prestació sol·licitada a la Seguretat Social.

Vols saber si tens dret a alguna de les prestacions de la Seguretat Social?, vols saber quant cobraries en el cas d’aconseguir-la?, has patit un accident de treball?, t’han expedit l’alta mèdica i encara no estàs recuperat de les teves lesions/patologies? omple el formulari i explica’ns la teva consulta, o, si ho prefereixes, deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu. La primera visita es gratuïta.

PARLEM?

Deixa’ns les teves dades i si ho prefereixes, et trucarem de franc.

  Nom (requerit)

  Cognoms (requerit)

  Ciutat (requerit)

  Número de telèfon (opcional)

  Vols que et truqem nosaltres?

  No

  Correu electrònic (requerit)

  Explica breument la teva consulta

  Adjunta el contracte de treball, las nòminas, la carta de sanció, la resolució de la Seguretat Social/ ICASS o qualsevol altra documentació que consideris rellevant.

  Accepto la política de privacitat.

  Et pot interessar en el nostre blog…

  Paraules relacionades: Acció protectora, prestacions, assistència sanitària, incapacitat temporal, risc durant l’embaràs, risc durant la lactància natural, maternitat, paternitat, cura de menors afectats per càncer o altres malalties greus, incapacitat permanent, pensió d’invalidesa, pensió per discapacitat, determinació de contingència, pensió de jubilació, càlcul pensió de jubilació, requisits accés pensió de jubilació, lesions permanents no invalidants, pensió de jubilació anticipada, pensió de jubilació ordinària, pensió de jubilació parcial, pensió de viduïtat, pensió d’orfandat, prestacions per actes terroristes, prestacions familiars, pensions del seguro obligatori de vellesa i invalidesa SOVI, prestacions del seguro escolar, servis de prestacions, serveis de pensions, normativa prestacions, normativa pensions, requisits pensió d’incapacitat permanent.