Assessorem i tramitem totes les prestacions del Servei Públic d’Ocupació Estatal.

A QUI VA DIRIGIT?

Va dirigit a totes aquelles persones que pretenguin sol·licitar una prestació del SEPE. També va dirigit a aquelles persones que degut a algun incompliment, el SEPE els hi reclama que retornin l’atur.

T’han acomiadat i no tens dret a l’atur?, t’han denegat l’atur?, desconeixes si pots demanar una ajuda?,  vol saber la duració i quantitat de l’atur?, has esgotat l’atur i encara no has trobat treball?, el Servei Públic d’Ocupació Estatal et reclama que retornis l’atur?

Contacte amb AGS GRADUADOS omplint el formulari i ens posarem en contacte amb tu. La primera visita és gratuïta.

PARLEM?

Deixa’ns les teves dades i si ho prefereixes, et trucarem de franc.

  Nom (requerit)

  Cognoms (requerit)

  Ciutat (requerit)

  Número de telèfon (opcional)

  Vols que et truqem nosaltres?

  No

  Correu electrònic (requerit)

  Explica breument la teva consulta

  Adjunta el contracte de treball, las nòminas, la carta de sanció, la resolució de la Seguretat Social/ ICASS o qualsevol altra documentació que consideris rellevant.

  Accepto la política de privacitat.

  Et pot interessar en el nostre blog…

  Paraules relacionades: Reconeixement de la prestació contributiva, reconeixement de la pròrroga de subsidis, declaració anual de rentes, sol·licitud de prestacions, obtenció de certificats, baixa de la prestació, modificació de dades bancàries, desistiment, consultes, programa d’auto càlcul de la prestació, cita prèvia, consulta de dades de contacte amb un treballador, registre de contractes de treballadors autònoms econòmicament dependents (TAED), retorn de l’atur, suspensió de l’atur, extinció de l’atur.